Κοπή βασιλόπιτας για το σύλλογο

DSC_0608Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ως είθισται έκοψε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου η Ομόνοια Ναυπάκτου στο ξενοδοχείο ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ. Εκτός από τους αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους της ομάδας, το παρόν έδωσαν ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα κ Ντίνος Τσουκαλάς καθώς και εκπρόσωποι από τον εμπορικό σύλλογο κ. Τσιλιγιάννης, κ. Σούζας και κ. Δαβανέλλος.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό κλίμα και ήταν μια καλή ευκαιρία ανασκόπησης των πεπραγμένων του συλλόγου για το 2014. Μάλιστα οι υπεύθυνοι του συλλόγου είχαν επιμεληθεί ένα βίντεο με αθλητικές στιγμές από την πλούσια δραστηριότητα της περασμένης χρονιάς σε μπάσκετ, βόλλεϊ ανδρών και γυναικών, τέννις, beach volley, beach tennis και ακαδημίες.
Τις ευχές εκ μέρους της διοίκησης έδωσε ο κ. Βαγγέλης Βασιλείου, που ήταν και ο χορηγός της εκδήλωσης, αφού το αρτοποιείο του πρόσφερε δωρεάν τις νοστιμότατες βασιλόπιτες. Ακολούθησαν ευχές από τους εκπροσώπους όλων των τμημάτων του συλλόγου και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το μοίρασμα της βασιλόπιτας. Ο τυχερός που βρήκε το μοναδικό φλουρί, κέρδισε ένα δωρεάν γεύμα στο εστιατόριο Hot & Krispy και επιπλέον δώρο έκπληξη από την εταιρεία Wilson μιας και ήταν αθλητής του τέννις.
DSC_0597 DSC_0602 DSC_0604 DSC_0613 DSC_0620 DSC_0622 DSC_0626 DSC_0629
ilias

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *